De flesta människor kan tala om vilka lojala vänner de är, men var finner man någon som man verkligen kan lita på?

Att verkligen bry sig om någon visas i handling. Att ställa upp när någon behöver det, eller att säga sin mening om man ser att någon är på väg i fel riktning. Den som är ärligt, uppriktigt och rättvis kommer att högaktas och vänskapen knyts djupare. Var rädd om vänner som är lojala och som du verkligen kan lita på, för det finns inte så många.
Den som försöker vara god, kärleksfull och vänlig finner livet, rättfärdigheten och äran. Genom att behandla andra kärleksfullt och vänligt bygger vi upp goda och långvariga relationer. Vi accepterar och älskar personer helt och fullt som de är. Vi ser till deras styrkor i stället för till deras svagheter, till deras tillgångar i stället för till deras brister.
När vi upptäcker något som är bra hos en människa och delar med oss av våra upptäckt till denne så hjälper vi till att utveckla honom eller henne som person. Den belöning som följer av detta är långt mer värdefull än pengar eller ägodelar. Människor kommer att växa och blomstra i vår omgivning och vi själva fylls av glädje och sinnesfrid!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0